Shyndec R&D Center

The design focuses on the establishment of clean articulated facades and a strong main entrance to the building. Exterior stone cladding is used to balance traditional window detailing with a modern exterior.

After securing the contract for the conceptual design of their campus center, the project developed through close collaboration with their in-house project team. The 15,000 sum 5-storey project is located in Pudong.

Central to the internal space planning is the functional use by three groups of end-users. (1. Office / Laboratory employees within the building, 2. Campus employees using the cafeteria or meeting facilities, & 3. VIP industry guests, visitors, and customers) The various visitors to the building are guided through coordinated ensembles of spaces.
Stacks Image 291
Stacks Image 293
Stacks Image 295
Stacks Image 299
IHABITAT
Back
Let Us Help

Get in touch if you need something specific or have questions about any of our services.


© 2020 DDI Contact Me